دانلود مستند داستان کشتی های جنگی با دوبله فارسی
.:: مستند بسیار زیبای داستان کشتی های جنگی ::.
کیفیت خیلی خوب ۷۲۰p (کم حجم و کیفیت بالا)
دانلود دوبله فارسی مستند داستان کشتی های جنگی با دوبله فارسی
نام مستند: داستان کشتی های جنگی
شبکه پخش کننده: manoto 1
مدت: ۴۵ دقیقه
تعداد قسمتها : ۹ اپیزود
میانگین حجم هر قسمت : ۱۸۰ مگابایت
زبان: دوبله فارسی
کیفیت : عالی
فرمت: mkv
برای قرنها اقیانوسهای جهان صحنهی جنگهایی شدید بود؛
جنگهایی که هم در روی آب و هم در زیر آب جریان داشت.
سازندگان کشتی، کشتیهای بزرگتر و سریعتری طراحی کردند تا بتوانند دشمنانشان را فریب دهند
و با قدرت بیشتر بر آنها پیروز شوند. آنها کشتیهایی طراحی کردند که قابلیت حمل سلاحهایی مرگبارتر داشته باشد.
داستان کشتیهای جنگی یک مجموعهی جدید ده قسمتی است که نشان میدهد
چطور تکنولوژی توانسته ابزار جنگهای دریایی را متحول کند.
در این برنامه با داستان بزرگترین نبردهای دریایی و جزییات آنها نیز آشنا میشویم:
از کشتیهای با ایمنی پایین قرن هجدهم و زیردریاییهای ابتدایی زمان جنگهای داخلی آمریکا گرفته
تا عملیات عظیم نرماندی و کشتیهای بیمارستانی جنگهای جهانی اول و دوم و کشتیهای پرقدرت اتمی امروز.
این برنامه روایت کشتیهایی است که با خدمهشان تاریخ جهان را شکل دادند
و الهامبخش مردان و زنان زیادی برای انجام کارهای شجاعانه شدند.
هر قسمت از این برنامه همراه است با مصاحبههایی دیدنی از نخبهترین افسران، کارشناسان جنگهای دریایی
و شاهدان عینی و همچنین بازسازی داستانهای شگفتآور تاریخی از نبردهای دریایی همراه با جزییات دقیق و تصویرهای بینظیر.
برای خرید و بعد دانلود این مستند زیبا با قیمت بسیار کم بر روی لینک زیر کلیک نمایید
بعد از خرید و تکمیل پرداخت , لینک دانلود برای شما نمایش داده شده و با سرعت بالا میتوانید دانلود نمایید
دانلود مستند داستان کشتی های جنگی : قسمت ۱
زیردریاییها: جنگ زیر امواج : در ابتدای این قسمت داستان زیردریایی «اچ.ام.اس» را دنبال میکنیم که توانست در جنگ «فالکلند»، کشتی «General Belgrano» را غرق کند و همچنین با داستان «ترتل»، اولین زیردریایی دنیا در جریان جنگ استقلال آمریکا آشنا میشویم.
در ادامه با داستان «ریسرگام» یک زیردریایی ویکتوریایی که نهایتا در آب های کم عمق ساحلی ولز غرق شد و داستان «چارلز فرایت» آشنا خواهیم شد.
داستان زیردریایی آمریکایی «باکونا» و همچنین «آی ۴۰۰» ژاپن بخشهای دیگر این قسمت را تشکیل میدهد و یکی از خدمهی زیردریایی «یو اس اس ناتیلوس» دربارهی تجربهاش با اولین زیردریایی اتمی دنیا صحبت میکند.
دانلود مستند داستان کشتی های جنگی : قسمت ۲
اولین کشتیهای جنگی فلزی : داستان این قسمت از سال ۱۸۴۵ و با جنگ میان «اچ.ام.اس راتلر» و «اچ.ام.اس الکتو» آغاز میشود. همچنین با داستان بزرگترین و سریعترین کشتی جهان در سال ۱۸۶۰ آشنا میشویم. در ادامه نبرد «یواساس مانیتور» و «سیاساس ویرجینیا» در «همپتون رودز» و در جریان جنگهای داخلی آمریکا را بررسی میکنیم؛ جنگی که نبردها و سلاحهای نیروی دریایی را برای همیشه تغییر داد. لحظهای را بررسی میکنیم که ایالات متحده آمریکا به یک ابرقدرت جهانی تبدیل شد و با یک بازسازی کشف میکنیم که چرا «یواساس الیمپیا» در نبرد خلیج مانیل، پیروز شد و خواهیم دید چگونه کشتی انقلابی «بریتیش دردناو»
(British Dreadnought) در آستانهی قرن بیستم طراحی و ساخت کشتیها را وارد دوران جدیدی کرد.
دانلود مستند داستان کشتی های جنگی : قسمت ۳
جنگهای جهانی : در آغاز قرن بیستم نبرد نیروهای دریایی اهمیتی فوق العاده داشت. در سی و یکم می ۱۹۱۶ در نبرد «یوتلاند» که یکی از بزرگترین نبردهای دریایی بود، نیروهای آلمان و بریتانیا رودرروی هم قرار گرفتند. در این نبرد بود که ضعف نیروی دریایی سلطنتی بریتانیا مشخص شد. در آبهای «اسکاپافالو» با داستان غرق شدن «رویال اوک» توسط «یوبوت» آلمانی آشنا میشویم. در ادامه در «اچاماس کاوالیر»، کشف میکنیم که چگونه تکنولوژیهای جدید مانند رادار و سونار، باعث پیروزی در نبرد آتلانتیک شد و با بررسی «یواساس ماساچوستز» خواهیم دید که چگونه نبرد کشتیهای جنگی متحول شد.
دانلود مستند داستان کشتی های جنگی : قسمت ۴
قایقهای اژدری در جنگ : آغاز این قسمت در محله «چیزیک» لندن و در کنار رودخانهی آرام «تیمز» خواهد بود؛ جایی که ۱۴۰ سال پیش در آن اولین کشتیهای اژدری متولد شدند. با وجود آنکه بریتانیاییها در این زمینه پیشرو و پیشقدم بودند، اما این آلمانیها بودند که مرگبارترین کشتیهای اژدری را به نام «اشنلبوتز» (اس بوت= قایقهای تندرو) ساختند. توانایی این قایقها وقتی اثبات شد که گروهی از این قایقها در جریان آمادهسازی برای نبرد نرماندی در ساحل «دورست» به کشتیهای بریتانیایی حمله کرده و با اجرای یک تاکتیک جنگی ۷۰۰ نفر از نیروهای متفقین را کشتند. نام «جاناف کندی» نیز برای اولین بار در سال ۱۹۴۳ به عنوان فرماندهی یک قایق اژدری در اقیانوس آرام مطرح شد. در این برنامه با داستان او و افراد گروهش در جریان جنگ دوم جهانی نیز آشنا خواهیم شد.
دانلود مستند داستان کشتی های جنگی : قسمت ۵
جنگجویان جنگ سرد : در این قسمت با دو زیردریایی در جریان جنگ سرد آشنا خواهیم شد که اکنون در رودخانه ی «کنت» لنگر انداختهاند. همچنین داستان «واسیلی آرکوپوف»، از افسران حاضر در زیردریایی شوروی را روایت خواهیم کرد که با شلیک اژدر اتمی مخالفت کرد و به این ترتیب نقش مهمی در جلوگیری از به راه افتادن جنگ اتمی و نابودی جهان داشت. در ادامه کشف میکنیم که ناوشکن «یواساس جوزف پی کندی» در جریان بحران کوبا چه نقشی ایفا کرد…
در دوران جنگ سرد، جنگهای «نیابتی» به شرق دور کشیده شده بود. در همین رابطه با یکی از سربازان جنگ ویتنام و عضو گروه کشتی جنگی قدیمی «یواساس اینترپید» مصاحبه میکنیم و داستان ناو «یواساس میدوی» آشنا خواهیم شد که کارش را پس از پایان جنگ دوم جهانی آغاز کرد؛ کاپیتان این ناو برای نجات جان یکی از افسران فراری نیروی هوایی ویتنام جنوبی، دستور داد تا چند هلیکوپتر به ارزش میلیونها دلار از عرشهی شلوغ آن به دریا انداخته شود تا آن افسر و خانوادهاش بتوانند با هواپیما روی عرشهی ناو فرود بیایند.
دانلود مستند داستان کشتی های جنگی : قسمت ۶
کشتیهای امداد : «لوییس لانگانز» که در در یک کشتی امداد در جنگ دوم جهانی خدمت میکرد در این برنامه با ما گفتوگو کرده است: «نمیتوانید در خانه بتشینید و فکر کنید چه میتوانید بکنید، باید بروید و کاری انجام دهید»…
با داستان دو عملیات نجات آشنا خواهیم شد که با تراژدی پایان یافت: نجات خواهر تایتانیک، «بریتانیک» و «لانکاستریا» که سریازان و شهروندان فرانسوی را در سال ۱۹۴۰، نجات داده بود. در ادامهی این قسمت با داستان قایق «گردا- ۳» آشنا میشویم که در جریان جنگ دوم جهانی، یهودیها را از دانمارک به سوئد انتقال میداد.
«یواساس کانستلیشن» که در قرن نوزدهم (سال ۱۸۵۴) ساخته شد آخرین کشتی جنگی آمریکا بود که از نیروی باد استفاده میکرد. با داستان نجات بردهها از داخل یک کشتی در سال ۱۸۶۰، توسط «یواساس کانستلیشن» آشنا خواهیم شد.
دانلود مستند داستان کشتی های جنگی : قسمت ۷
کوچکترین کشتیهای جنگی : نیازی نیست کشتیها برای تغییر نتیجه جنگ، لزوما بزرگ باشند. در سال ۱۷۷۶ در جریان جنگ استقلال آمریکا، قایق توپدار کوچکی برای جلوگیری از تهاجم بریتانیاییها ساخته شده بود.
اما در سال ۱۹۴۰ بود که شناورهایی کوچک نزدیک سواحل «دانکرک» جمع شدند و در این برنامه با داستان آن آشنا خواهیم شد. دو سال بعد از آن افرادی قهرمان با تعدای از این قایقهای کوچک که با نام «کاک شل» شناخته میشد، به شکلی بینظیر به کشتیهای آلمانی حمله کردند.
اما در سوی دیگر جنگ جهانی زیردریاییهای کوچک ژاپنی قرار داشت که در حمله به بندر «پرل هاربر» نقش داشتند. در این برنامه همچنین با داستان منحصربه فرد نجات زیردریایی «اچ ای – ۱۹» آشنا خواهیم شد.
دانلود مستند داستان کشتی های جنگی : قسمت ۸
کشتیهای جنگی چوبی : داستان این هفته را با بررسی کشتی متعلق به خانواده سلطنتی «تودور» در پنج قرن پیش آغاز میکنیم. در ادامه با کشتی جنگی «اچاماس ویکتوری» آشنا میشویم و از تاکتیکهای جنگی آدمیرال «نلسون» که باعث پیروزی او در جنگها میشد، رمزگشایی میکنیم و داستان ناوچهی «یواساس کانستیتوشن» را روایت میکنیم که توانست کشتی متعلق به نیروی دریایی سلطنتی بریتانیا به نام «اچاماس گریر» را شکست دهد.
در ادامهی این قسمت با استان بینظیر کشتی کوچک برتانیایی به نام «کانلین اند می» آشنا میشویم که در مسیرهای خطرناک آبی رفتوآمد میکرد. تواناییهای این کشتی نشان داد که کشتیهای جنگی چوبی حتا تا قرن بیستم نقش مهمی در نبردهای دریایی داشتهاند.
دانلود مستند داستان کشتی های جنگی : قسمت ۹
رازها و فریبها : در سال ۱۹۳۹ کشتی مهاجم آلمانی به نام «آتلانتیس» از تاکتیکهای مختلف برای فریب دادن متفقین استفاده میکرد. مثلا از دکلهای مصنوعی استفاده میکرد و گاهی ملوانان آن به شکل زنها لباس میپوشیدند تا به این شکل شناسایی آن به عنوان کشتی جنگی دشمن برای بریتانیاییها مشکل شود.
اما دربارهی غرق شدن کشتی «اچاماس همپشایر» در جنگ جهانی اول، اسرار زیادی وجود دارد؛ آلمانیها چطور فهمیده بودند که لرد «کیچنر» در کشتی است؟
در ادامه با زیردریاییهایی پیشرو که به نام «هالند بوتز» مشهور بودند، آشنا خواهیم شد. هزینه ی ساخت این زیردریاییها توسط انقلابیهای ایرلند تامین میشد تا بتوانند از آنها علیه بریتانیا استفاده کنند.
در این برنامه همچنین خواهیم دید که کشتیهای تجاری چطور با شکلهای عجیب نقاشی میشدند تا زیردریاییها را فریب دهند.
برای خرید و بعد دانلود این مستند زیبا با قیمت بسیار کم بر روی لینک های بالا کلیک نمایید
بعد از خرید و تکمیل پرداخت , لینک دانلود برای شما نمایش داده شده و با سرعت بالا میتوانید دانلود نمایید